Kirkhill Road

Staircase

Living room up to the study/gallery. a combination of oak and glass.

Kitchen

View from dining area.

Kirkhill Road

Refurbishment of end-of-terrace upper villa and conversion of attic space (design by Tim Francey, Reverb Architecture)

We undertook and managed the whole project from design through to completion.

The works included:

  • change of layout at first floor level to provide open plan living space incorporating kitchen, dining and sitting areas
  • attic conversion to create additional living room space and double-height ceiling above sitting room area
  • installation of oak staircase
  • fitting of hardwood floor
  • installation of kitchen and bathroom

Trades involved included joiners, builders, roofers, central heating engineers, plumbers, electricians, plasterers, tillers, decorators and carpet-fitters.